jump to navigation

About

Natascha Slaapwijzers' blog

Hallo, mijn naam is Natascha Wouterson, beter bekend van Sleepwise. Ik ben de initiatiefnemer van Slaapwijzer.com. Ik heb Slaapwijzer.com in het leven geroepen om alles wat ik in de afgelopen jaren gezien, gehoord, geleerd en gelezen heb over goed en gezond slapen via dit platform te delen. Ik nodig dan ook iedereen uit om deel te nemen aan dit platform. Hierbij denk ik aan consumenten, specialisten op het gebied van slapen, fabrikanten, verenigingen, manueel therapeuten, binnehuisarchitecten, bouwbiologen, artsen, … Kortom iedereen die iets te maken heeft met slapen of  graag zijn mening of kennis wil delen.

Slaapwijzer.com houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om wekkerradio´s, tips om goed te slapen als je wat ouder bent, ontspanningstechnieken, slaapstoornissen, slaap meetsystemen, wetenswaardigheden omtrent de slaap, het juiste bed of de ideale slaapkamer, een goede matras, slaapliedjes, boekentips, whiplash en slapen, natuurlijke slaapmiddelen, slaaponderzoek, innovaties op het gebied van slapen, bedtextiel, kopkussens, dekbedden, slaapmode of dromen, op slaapwijzer.com zal je dit allemaal kunnen terugvinden.

Slaapwijzer.com publiceert maandelijks een tweetal verkwikkende artikelen over goed en gezond slapen. Ook columns over slapen van gastschrijvers zul je toekomstig terug vinden op Slaapwijzer.com.

Over goed en gezond slapen en alles wat hiermee te maken heeft, is reeds veel gezegd en geschreven. De meeste informatie over slapen is overal en nergens en meestal zeer fragmentarisch terug te vinden. Om van objectiviteit nog maar te zwijgen. Slaapwijzer.com wil met dit platform hier verandering in brengen.

Wat is mijn achtergrond als initiatiefnemer van dit platform? Een goede en gezonde slaap is een thema dat mij al jarenlang bezighoudt. Het is een van mijn passies. Sinds mijn studies heb ik mij veel met slapen en slaapcomfort bezig gehouden.

Hier wat informatie over mijn reis door de wereld van slapen:

Dit zijn z´n beetje de highlights. Maar ik weet dat ik nog veel kan leren en kijk uit naar alle bijdragen die ik mag ontvangen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: