jump to navigation

Sleepwise stelt voor… De eerste matrassen die je met ecocheques kan betalen!!!! 28/01/2014

Posted by Slaapwijzer in Uncategorized.
trackback

images-1 De Leticia Modular matrassen kan je betalen met ecocheques. Dat is nieuw en een hele verdienste. De Leticia Matras is de eerste matras die hiervoor in aanmerking komt. De hoogste normering die je kan halen is het ÖKO TEX 100 klasse 1 label. En daarin is Leticia Modular in geslaagd! Ook het felbegeerde HygCen certificaat haalden deze matrassen binnen.

Maar wat betekent dit nu concreet voor jou?

Veilig slapen.

Als het goed is, lig je acht uur per dag in je bed. Dat is niet gering. Goed slapen is een garantie op een goed en energiek leven. Dat kan natuurlijk alleen in een bed dat perfect op jouw lichaam is afgesteld. Maar het is net zo belangrijk dat je weet uit welke materialen het matras vervaardigd is. Als je zoveel tijd in je bed doorbrengt, wil je niet dat er stoffen in de materialen verscholen zitten die je gezondheid kunnen schaden.  De Leticia matrassen kunnen beroepen op het gerenommeerd ÖKO TEX 100 klasse 1 certificaat en HygCen certificaat

Wat is ÖKO TEX?

ÖKO TEX voert uniforme tests uit op grondstoffen, halfafgewerkte producten en eindproducten in de textielsector. Concreet betekent dit datimages-2 ÖKO TEX meer dan 100 specifieke tests uitvoert om na te gaan of er schadelijke stoffen aanwezig zijn in het product. Onafhankelijke researchinstellingen voeren deze tests uit. Behaalt het textielproduct dit label dan kan je er als groothandelaar en kleinhandelaar met zekerheid vanuit gaan dat het product enerzijds op een verantwoorde en veilige manier geproduceerd werd en dat het geen schadelijke stoffen bevat.

Het HygCen certificaat bewijst dan weer dat de matrassen ook tests op biocomptabiliteit ondergingen. Dat wil zeggen dat geen enkele gebruikte grondstof of materiaal een ongewenste reactie van het lichaam teweegbrengt.

En dus…ecocheques.

Daarom mag je de Leticia Modular matrassen betalen met ecocheques. Dergelijke cheques kan je gebruiken om ecologisch verantwoorde producten aan te kopen. Dan gaat het zowel over de samenstelling van het product zelf als over het duurzame productieproces waarmee het product tot stand kwam.

Mogelijk wilde je al lang je bed vervangen? Maar stelde je dit om budgettaire reden steeds uit. Dan is er nu een oplossing. Kom langs bij Sleepwise en test de matrassen uit. Je kan de matrasse ook perfect combineren met bestaande lattenbodems of andere bedbodems. Gun jezelf ideale nachtrust. Je zal je het niet beklagen.

Tot snel bij Sleepwise Kapellen of Schilde.

Natascha Wouterson

Wake up Happy

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: