jump to navigation

Silk Couture, de nieuwe dekbedden sensatie. 28/02/2013

Posted by Slaapwijzer in bedden, dekbedden, goed slapen, hygiëne en slapen, nieuws over slapen, Uncategorized.
trackback

Silk couture foto

Je wil gezond slapen. Dan is een goed slaapklimaat in bed zeer belangrijk. Maar hoe creëer je een perfect slaapklimaat? Kies hiervoor het juiste dekbed.

Het is nooit aangenaam om badend in het zweet wakker te worden midden in de nacht omdat je dekbed je doet zweten. Maar je wil ook niet rillen van de kou tijdens een winterse vriesnacht. Sommige mensen zijn allergisch. Ook zij moeten goed uitzoeken welk dekbed voor hen goed is.

In onze dekbedden boutique kunnen we je een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden. Gaande van donsdekbedden, 4 seizoenen dekbedden met donzen of synthetische vullingen tot dekbedden met kameelhaar. Nieuw in ons assortiment zijn de zijden dekbedden van Silk Couture.

Zijde dekbedden worden steeds populairder. Het is een dekbed gevuld met zijde vezels. Voor de tijk kan je kiezen of je deze in katoen of ook in zijde wil.

Wat zijn de voordelen van een zijden dekbed?

• Zijde regelt heel goed de temperatuur in bed. Zijde bevat unieke isolerende eigenschappen. Bij een koude nacht zal je het al snel enkele graden warmer onder je dekbed hebben. Maar tijdens een zwoele zomernacht stoot zijde de warmte af.

• Een zijden dekbed heeft een hoge vochtregulatie. Dit is een absoluut voordeel voor mensen die gemakkelijk zweten tijdens de nacht. Dames in de overgang bijvoorbeeld zijn zeker gebaat met een zijden dekbed.

• Voor astmapatienten of mensen met huisstofmijt allergie is een zijden dekbed zeker ook een aanrader. Zijde trekt namelijk geen stof aan en is een 100 % natuurlijk product.

• Ook bijzonder is dat je een zijden dekbed niet vaak hoeft te wassen, net omdat het geen vuil of stof aantrekt.

Wij kozen voor Silk Couture.

Natascha Wouterson: ‘Er duiken de laatste tijd heel wat merken op met zijden dekbedden. De ene is kwalitatief beter dan de andere. En hoe weet je nu dat je goede kwaliteit koopt? Je kan maar best goed opletten voor welke kwaliteit je gaat. De goedkopere zijden dekbedden zijn gevuld met korte vezels. Die korte vezels is het afval van de zijde. Dergelijke dekbedden zijn vaak doorstikt in kleine vierkantjes. Maar deze zijde geeft een minder goede vochtregulatie en heeft ook lagere isolatiecapaciteiten. Bovendien gaan deze dekbedden minder lang mee.

De dekbedden van Silk Couture zijn gevuld met lange vezels. Daardoor voel je het genot van slapen onder zijde. De Silk Couture dekbedden geven je het zalige gevoel van een licht dekbed dat toch warm genoeg is in de winter en heerlijk koel is in de zomer. Je kan kiezen voor een katoenen tijk maar wij raden je aan om een zijden tijk te nemen. Dat bezorgt je een extra aangename ervaring van luxe voor een zalige nacht.

De heerlijke sensatie die een zijden dekbed je bezorgt is fenomenaal omdat het dekbed niets weegt. Het valt soepel langs je lichaam heen. Je zal zo heel wat minder woelen in je bed.

Kom langs. Wij willen je graag goed adviseren. Kom daarom naar de dekbedden boutique van Sleepwise en ontdek de voordelen van een zijden dekbed.’

Tot gauw,
Natascha Wouterson
Wake up Happy.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: