jump to navigation

De anti-buikslaap T-shirts zijn in de maak! 18/06/2012

Posted by Slaapwijzer in buikslapen, goed slapen.
Tags: , , , ,
trackback

In april schreven we dat Sleepwise van start ging met een proefproject om het buikslapen in te dijken. Buikslapen is dan ook niet gezond.

Je krijgt er rug- en nekpijn van en het is geen goede slaaphouding om uitgeslapen wakker te worden. Daarom ontwerpen we momenteel een prototype van een anti-buikslaap T-shirt. Slaap je met dit T-shirt, voorzien van een tennisbal, dan wordt buikslapen zeer onaangenaam en draai je vermoedelijk terug op je rug.

We deden een oproep aan buikslapers om zich als proefpersoon op te geven. Heel wat mensen hebben gereageerd op deze oproep. Momenteel hebben we dan ook voldoende proefslapers verzameld. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven. Nu komt het er op aan om alle gegevens van de proefslapers te verzamelen. Nadien gaan de T-shirts in productie en sturen we ze op naar de deelnemers. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de reacties. Alle proefslapers worden dan ook bij deze uitgenodigd om ons op deze blog te laten weten wat hun bevindingen zijn. Positief of negatief, kritische bemerkingen of suggesties om het T-shirt te verbeteren. Alle reacties zijn welkom. Ons gaat het namelijk maar om één ding: alle buikslapers die geen buikslaper meer willen zijn te helpen om een gezondere slaaphouding aan te leren. We zijn dan ook razend benieuwd naar alle berichten.

Advertenties

Reacties»

1. Vincent - 08/07/2012

Ben erg benieuwd of dit werkt. Ben net te laat merk ik, had graag meegedaan.

2. bmargauxmargaux - 31/07/2012

Ik slaap al jaren op mijn rug. Ik heb nu last van mijn onderrug en vaak ook aan mijn kaakgewricht. Ik ben nochtans nog maar 24 jaar. Hopelijk ben ik niet te laat.
Margaux


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: