jump to navigation

Binnenkort proefslapen op ‘Het Belgisch Bed’ van Fylds’ 08/02/2012

Posted by Slaapwijzer in boxsprings, gadgets, nieuws over slapen, slaap meetsysteem.
Tags: , , , , , , ,
trackback
Op 15 maart as zal in Antwerpen het KNX Experience Home officieel worden geopend. KNX Experience Home? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Heel simpel: je gaat bouwen of verbouwen en bent op zoek naar informatie en advies over de mogelijkheden van domotica, AV-Integratie, verlichting, verwarming, koeling en de laatste snufjes op het gebied van wonen en slapen. Daarvoor ga je dus naar het KNX Experience Home in Antwerpen aan het Katelijnevest 53 te Antwerpen.

Het Belgisch Bed van Fylds'

Initiatiefnemer Helgi Decreus: “KNX Experience Home is een initiatief van verschillende fabrikanten, invoerders en verdelers van KNX gerelateerde producten en producten die met KNX integreerbaar zijn. Zij hebben de handen in elkaar geslagen om alle toepassingen met elkaar te koppelen en presenteren je een bulletproof totaaloplossing in een realistische omgeving. Een instapklare woning klaar voor nu en de toekomst.

Zo heeft Sleepwise de slaapkamer van het KNX Experience Home volledig ingericht. Sleepwise heeft gekozen voor “Het Belgisch Bed” van Fylds’. Het bed wordt volledig in België gemaakt met enkel de beste natuurlijke materialen zoals vlas, katoen, wol en paardenhaar. Het is een elektrisch verstelbaar bed en er ligt een uitzonderlijk comfortabele topper op. Dit is een bed voor de veeleisende slaper. En nu komt het:

Helgi Decreus van het KNX Experience Home: “onder bepaalde voorwaarden kan je zelfs een kort verblijf reserveren in het KNX Experience Home voor een nog intensere ervaring en kennismaking met de geïntegreerde technologieën en lifestyle elementen. Op deze manier kan je dus bijvoorbeeld proeflsapen op “Het Belgisch Bed” van Fylds’ en kennis maken met het revolutionaire myZeo slaapinstrument.

De myZeo helpt je om je slaapkwaliteit te verbeteren. Mensen die last hebben van slaapapneu of een andere slaapstoornis laten zich controleren op de afdeling polysomnografie van het ziekenhuis. De myZeo maakt het nu ook mogelijk om in thuissituaties de slaapkwaliteit te meten en te verbeteren.  Mensen die geen ziekenhuisbezoek overwegen maar die er toch op uit zijn om hun slaapkwaliteitte verbeteren, kunnen met een myZeo aan de slag. De myZeo registreert je slaapfases en beoordeelt je slaap.  Met behulp van een geavanceerd online ‘coachingprogramma’ en aan de hand van de registratie van jouw slaap, geeft hij tips over hoe je je slaap kunt verbeteren. Daarnaast

myZeo slaapinstrument

bepaalt de myZeo voor jou het juiste moment om te ontwaken. Afhankelijk van de slaapfase waarin je bent, maakt de myZeo je wakker met aangename muziek zoals rain forrest of sunrise. Bij Sleepwise zetten we dit toestel in voor het opstellen van een nog beter individueel slaapprofiel.  In de slaapkamer van het KNX Experience Home project tref je ook een myZeo aan.

In het KNX Experience Home staat bijvoorbeeld ook een zeer geavanceerd home cinema systeem van Genesis Technolgies. Niet zo maar een home cinema, maar een syteem dat beantwoordt aan de hoogste technologische eisen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het KNX Experience Home? Of wil je aanwezig zijn op de officiële opening 15 maart aanstaande? Stuur dan een mailtje naar info[at) sleepwise.be of laat een post achter op deze blog en wij nemen contact met je op.

Advertenties

Reacties»

1. Hastens - 15/02/2013

Klinkt als een heel leuk en vernieuwend concept. Een nachtje proefslapen op een luxe bed om echt het verschil te ervaren, creatief.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: