jump to navigation

Het wake up happy gevoel van Sleepwise 27/01/2012

Posted by Slaapwijzer in hoofdkussens, werelds´slapen.
Tags: , , ,
trackback

Vorig jaar deden heel wat klanten mee aan de Sleepwise “Speel mee en win”-actie.

Natascha Wouterson: toen de winnaars bekend werden gemaakt, was er eerst ongeloof. Echt? Echt heb ik gewonnen? Wat een verassing! Dat is iets waar ik blij van word. Hotel de Tuilerieën in Brugge is echt een hotel waar je ervaart wat het wake up happy gevoel is. 

Op onze website schreven we destijds:

Hotel de Tuilerieën

‘Heugelijk nieuws voor de twee winnaars  respectievelijk uit Wijnegem en Edegem, van onze actie ‘Speel mee en win’. Zij nemen een weekend plaats achter het stuur van een Fiat 500c en overnachten elk met 2 personen gratis in het Brugse luxueuze hotel De Tuilerieën. Deze twee gelukkige winnaars mogen zich verheugen op slapen in een heerlijk bed met een fantastisch ontbijt in één van de tophotels van België. Dat is het echte gevoel van wake up happy.

In februari 2012 hebben beide winnaars hun weekeinde geboekt. Onze winnaar uit Edegem had als geschenk voor zijn moeder een Tempur original hoofdkussen gekocht. Dit bleek achteraf een goede beslissing. De moeder van Ward slaapt nu heerlijk Tempur hoofdkussen en Ward zelf geniet van een heerlijk weekend Brugge. Goeie deal toch? 😀

De winnaar uit Wijnegem had twee afgevaardigden gestuurd om hun prijs officieel in ontvangst te nemen. Hopelijk hebben ze deze ook afgegeven en niet stiekem zelf geboekt 😀

Wij wensen beide winnaars een heerlijk weekend en vernemen graag via een post op deze blog hoe ze het hebben gehad in Brugge. Wake up happy!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: