jump to navigation

Kreamat bedden, een ruime keuze op jouw maat! 03/01/2012

Posted by Slaapwijzer in boxsprings.
Tags: , , , ,
trackback

Een goed voornemen plannen voor het nieuwe jaar?  Wat dacht je van deze? Verander van bed en geef vanaf nu prioriteit aan goede nachtrust. Kreamat biedt een ruime keuze op jouw maat.

Natascha Wouterson: ‘Het houdt ieder van ons elk jaar opnieuw bezig: de goede voornemens. ‘Stoppen met roken, meer sporten, minder ‘moetjes’ in het leven toelaten’. Wij hebben er nog eentje voor jou bedacht. Waarom verander je niet van bed?  Wij horen vaak dat mensen al geruime tijd last hebben van allerlei kwalen. Ze worden midden in de nacht wakker van knagende pijn in de onderrug of ze hebben stijfheid in de nek bij het ontwaken. Met een onuitgeslapen gevoel slepen ze zich dan maar doorheen de volgende dag met een behoorlijk gebrek aan energie. Vaak wijten ze dit aan de stress in hun leven. Ze staan niet stil bij het feit dat de matras waarop ze liggen al heel erg oud is en aan vervanging toe is. Of dat ze gewoon al jaren in een fout bed liggen. ‘Hoezo een fout bed? Een bed is toch maar een bed’, hoor ik mensen dan zeggen. Maar niets is minder waar. Niet elk bed past bij iedereen. Elke mens heeft een unieke lichaamsbouw en unieke slaapgewoonten. En daar gaat het ons om bij Sleepwise. Wij weten dat geen enkel lichaam kan vergeleken worden met een ander. Kleding koop je toch ook niet universeel. Je koopt het op je eigen maat. Slapen hoeven we dus ook niet in zo maar een bed te doen zonder rekening te houden met de lichaamsbouw. Dat is meteen ook de reden waarom wij de bedden van Kreamat opnemen in ons assortiment.’

In het Westen wordt wel eens vergeten dat slapen een dagelijkse behoefte is. Meer dan 1/3 van ons leven brengen we in bed door. Onverstandig als je dan geen doordachte keuze maakt. Kreamat helpt je een goede keuze te maken, waardoor je jarenlang kan genieten van een zorgeloze nachtrust.

Lees hier alles over de actieve boxsprings en bedden van Kreamat

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: