jump to navigation

Win een Solex bij Sleepwise twv € 1.150,- 21/05/2010

Posted by Slaapwijzer in goed slapen.
trackback

De Solex is helemaal terug van weggeweest. De fiets met motor wordt sinds kort weer inWin een Solex bij Sleepwise België verdeeld onder de naam Soliz. Binnenkort zullen deze nostalgische vervoersmiddelen te zien zijn bij Sleepwise te Schilde en Kapellen (Antwerpen). De Solexen zijn zelfs te winnen bij Sleepwise! Afgelopen donderdag ben ik bij Sleepwise langsgeweest en stelde vast dat het LA DOLCE VITA dagen zijn bij Sleepwise met tal van aanbiedingen. Ik werd getrakteerd op het heerlijke Sleepwise huisapperatief: Prosecco met Limoncello. Echt een aanrader.

De SOLEX is weer IN
Dit rijwiel was vooral populair in de jaren zestig en zeventig. De pastoor, slager en bakker reden er mee rond. Eigenlijk had bijna elke familie wel zo’n exemplaar.  Kijk maar naar de film Mon Oncle, waarin Jacques Tati op een Solex rondtoert. De Fransen noemen het dan ook vélomoteur. Een Solex kan zo’n 25 kilometer per uur halen en rijdt op tweetaktbenzine.

Retro-gevoel
Er is een echte revival van de Solex. Het retro-gevoel zeker? Laat die kans niet liggen om zo´n geweldige SOLEX bij Sleepwise te winnen. Ik heb mijn deelameformulier al in de brievenbus gestoken. Er zijn naast de hoofdprijs ook verschillende dagtochten te winnen met de SOLEX. Waarom ook niet? Breng gewoon een bezoek aan Sleepwise (www.sleepwise.be)

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: