jump to navigation

Deze lattenbodem uit glasvezel is onverslijtbaar! 18/11/2009

Posted by Slaapwijzer in bedbodems.
Tags: , , , ,
trackback

De wereld op het gebied van slaapcomfort staat niet stil. Zoals je weet, zie ik het als mijn plicht om de markt nauwgezet te volgen zodat ik precies weet welke nieuwe producten er zijn. Ik wil je daarom graag alles over deze bijzondere nieuwigheid vertellen.

De firma Schultz Schlafkultur (Duitsland) heeft sinds kort een lattenbodem geïntroduceerd waarvan de latten volledig bestaan uit glasvezel.

Hoezo onverslijtbaar?
Op deze lattenbodems wordt maar liefst 15 jaar garantie gegeven. De levensduur van de glasvezellatten worden namelijk niet beïnvloed door het vocht dat je tijdens het slapen verliest. Dit in tegenstelling tot gewone lattenbodems met hoog gefineerde beukenlatten. Hiervan is de levensduur beperkt tot circa 15 jaar en worden er geen dergelijk lange garantietermijnen gegeven.

Nu zijn er al geruime tijd lattenbodems op de markt van kunstof. Kunststof heeft alleen de eigenschap – net als hout – op termijn zijn elasticiteit te verliezen en daardoor minder goed te ondersteunen.  De lattenbodems van Schultz Schlafkultur behouden hun volledige elasticiteit. En dit garanderen zij voor tenminste 15 jaar. De kunststof die gebruikt wordt voor de lattenbodems is ontwikkeld in samenwerking met de automobielindustrie.

De latten zijn bovendien individueel instelbaar. Zo kunnen personen die graag wat harder of zachter slapen dit zelf heel gemakkelijk instellen. Echt een aanrader!

Is de kwaliteit van  jouw lattenbodem nog goed? Doe de test:
http://www.sleepwise.be/formulier/17/Doe-de-GRATIS-lattenbodem-test

We staan steeds klaar voor jou voor het beste advies.

Natascha Wouterson
Wake up Happy

 

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: